Menu
Categorieën
https://www.unifixx.nl/nl/over-ons
Hotline:  +31 33 277 66 00

Unifixx

de oorspronkelijke producent van one-way lashing, biedt een breed scala aan ladingzekeringsproducten speciaal geschikt voor éénmalig transport per spoor, zee container, flat rack en elke andere vorm van multimodaal goederenvervoer.

Eén van onze klanten verduidelijkt:
“Unifixx biedt de oplossing voor ons probleem: onze klanten eisen het hoogst mogelijke in veilig transport tegende   laagste kosten, en dat zonder schade. Daarom kiezen wij de Unifixx one-way lashing oplossingen.”

Als producent heeft Unifixx zich gespecialiseerd in de productie en de verkoop van one-way lashing, omsnoeringsbanden en toebehoor.

Wij staan garant voor snelle levertijden uit voorraad, maar bieden ook flexibiliteit inzake klantspecifieke opmaak, opdruk en verpakking.

Polyester lashing is flexibel, uiterst comfortabel in gebruik en kan in elk weer type worden ingezet.

Het rot niet en is corrosiebestendig.

Het sterke polyestergaren heeft uitstekende dempingseigenschappen waardoor de lashing de benodigde spanning tijdens het transport behoudt.
Unifixx one-way lashing is snel en makkelijk in te zetten, veilig voor goederen en personeel en hierdoor kosten-sparend.

De voordelen in het kort:
  • Certificeerde top-kwaliteit

  • Uitstekende prijs-kwaliteits-verhouding

  • Lage kosten

  • Ideaal alternatief voor staalband

  • Snelle levertijd uit eigen weverij

  • Makkelijk en veilig inzetbaar

  • Optimale bescherming van kostbare goederen

  • Corrosievrij en weerbestendig

  • Veilig voor goederen en personeel

Training-Centrum

Het Unifixx Training Centrum faciliteert het proces van gedetailleerde kennisontwikkeling en informatie-uitwisseling over internationale eisen voor ladingzekering gebaseerd op ruime ervaringen en ondersteund door internationale ladingzekering informatiesystemen, maritieme inspectie organisaties en de IMO (International Maritime Organization) codes for safe practice.

Unifixx gebruikers wereldwijd mogen als zodanig rekenen op de hoogste graad van expertise binnen onze groep en bij onze distributeurs. Dit geldt ook voor alle overige partijen die behoefte hebben aan professionele service en ondersteuning op het vlak van het veilig zekeren en stuwen van exportlading op flat racks, in zee containers, per spoor of als break-bulk lading.

Interesse in een cursus ladingzekering of een project ondersteuning?

Neem contact met ons op: info@unifixx.nl